BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Breaking News
Home » Informacii » Bidi Human…Doniraj za Daniel Mitkov…

Bidi Human…Doniraj za Daniel Mitkov…

10401462_743573839036109_6839758368552919334_n

АПЕЛ за помош на Даниел Митков!

Опис:

Даниел Митков (28) настрада во сообраќајна несреќа пред две ипол години во која се здоби со тешки повреди на ‚рбетниот столб и остана парализиран во долниот дел од телото. По неопходниот медицински третман во Македонија,потребен e третман со матични клетки и рехабилитација за подобрување на неговата состојба во Кина. Хируршкиот зафат и рехабилитацијата се закажани во „WU Medical Centar“ во Пекинг, за што се неопходни 25.000 евра.

 Бидете хумани!!!

Подадете рака и донирајте за Даниел Митков!!!

Однапред Ви благодариме!!!

—>Vip: 077 143 110
—> One: 075 143 850

—> T-mobile 070 143 112

Сметки за донација:
НЛБ Тутунска Банка
210 7000006159 89

Девизна сметка:
IBAN Code: MK07210501648454230
SWIFT: TUTNMK22

Poveke na Facebook

Check Also

Donirajte za pogodenite od poplavite vo Makedonija

Донирајте за погодените од поплавите во Македонија На 6-ти Август северниот дел на Македонија и ...